Response to Letter Regarding Article, "extravirgin Olive Oil Consumption Reduces Risk of Atrial Fibrillation: The PREDIMED (Prevención con Dieta Mediterránea) Trial"

  1. Martínez-González, M.Á.
  2. Toledo, E.
  3. Aros, F.
  4. Fiol, M.
  5. Corella, D.
  6. Salas-Salvado, J.
  7. Ros, E.
  8. Covas, M.I.
  9. Fernandez-Crehuet, J.
  10. Lapetra, J.
  11. Munoz, M.A.
  12. Fito, M.
  13. Serra-Majem, L.
  14. Pinto, X.
  15. Lamuela-Raventos, R.M.
  16. Sorli, J.V.
  17. Babio, N.
  18. Buil-Cosiales, P.
  19. Ruiz-Gutierrez, V.
  20. Estruch, R.
  21. Alonso, A.
Revista:
Circulation

ISSN: 1524-4539 0009-7322

Año de publicación: 2015

Volumen: 132

Número: 10

Páginas: e140-e142

Tipo: Carta

DOI: 10.1161/CIRCULATIONAHA.114.013272 GOOGLE SCHOLAR