Consumption of Yogurt, Low-FatMilk, and Other Low-Fat Dairy Products Is Associated with Lower Risk of Metabolic Syndrome Incidence in an Elderly Mediterranean Population1-3

  1. Babio, N.
  2. Becerra-Tomás , N.
  3. Martínez-González , M.A.
  4. Corella, D.
  5. Estruch, R.
  6. Ros, E.
  7. Sayón-Orea, C.
  8. Fitá, M.
  9. Serra-Majem, L.
  10. Arós, F.
  11. Lamuela-Raventós, R.M.
  12. Lapetra, J.
  13. Gómez-Gracia, E.
  14. Fiol, M.
  15. Díaz-López, A.
  16. V Sorlí, J.
  17. Martínez, J.A.
  18. Salas-Salvadó , J.
Revista:
Journal of Nutrition

ISSN: 1541-6100 0022-3166

Año de publicación: 2015

Volumen: 145

Número: 10

Páginas: 2308-2316

Tipo: Artículo

DOI: 10.3945/JN.115.214593 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor