Consensus on DEfinition of Food Allergy SEverity (DEFASE) an integrated mixed methods systematic review

  1. Arasi, S.
  2. Nurmatov, U.
  3. Dunn-Galvin, A.
  4. Daher, S.
  5. Roberts, G.
  6. Turner, P.J.
  7. Shinder, S.B.
  8. Gupta, R.
  9. Eigenmann, P.
  10. Nowak-Wegrzyn, A.
  11. Sánchez Borges, M.A.
  12. Ansotegui, I.J.
  13. Fernandez-Rivas, M.
  14. Petrou, S.
  15. Tanno, L.K.
  16. Vazquez-Ortiz, M.
  17. Vickery, B.P.
  18. Wong, G.W.-K.
  19. Ebisawa, M.
  20. Fiocchi, A.
Revista:
World Allergy Organization Journal

ISSN: 1939-4551

Año de publicación: 2021

Volumen: 14

Número: 3

Tipo: Revisión

DOI: 10.1016/J.WAOJOU.2020.100503 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor