Wheat Anaphylaxis in Adults Differs from Reactions to Other Types of Food

  1. Kraft, M.
  2. Dölle-Bierke, S.
  3. Renaudin, J.-M.
  4. Ruëff, F.
  5. Scherer Hofmeier, K.
  6. Treudler, R.
  7. Pföhler, C.
  8. Hawranek, T.
  9. Poziomkowska-Gęsicka, I.
  10. Jappe, U.
  11. Christoff, G.
  12. Müller, S.
  13. Fernandez-Rivas, M.
  14. García, B.E.
  15. De Vicente Jiménez, T.M.
  16. Cardona, V.
  17. Kleinheinz, A.
  18. Kreft, B.
  19. Bauer, A.
  20. Wagner, N.
  21. Wedi, B.
  22. Wenzel, M.
  23. Bilò, M.B.
  24. Worm, M.
Revista:
Journal of Allergy and Clinical Immunology: In Practice

ISSN: 2213-2198

Any de publicació: 2021

Volum: 9

Número: 7

Pàgines: 2844-2852.e5

Tipus: Article

DOI: 10.1016/J.JAIP.2021.03.037 GOOGLE SCHOLAR

Objectius de Desenvolupament Sostenible