One-year changes in fruit and vegetable variety intake and cardiometabolic risk factors changes in a middle-aged Mediterranean population at high cardiovascular risk

  1. López-González, L.
  2. Becerra-Tomás, N.
  3. Babio, N.
  4. Martínez-González, M.Á.
  5. Nishi, S.K.
  6. Corella, D.
  7. Goday, A.
  8. Romaguera, D.
  9. Vioque, J.
  10. Alonso-Gómez, Á.M.
  11. Wärnberg, J.
  12. Martínez, J.A.
  13. Serra-Majem, L.
  14. Estruch, R.
  15. Bernal-López, M.R.
  16. Lapetra, J.
  17. Pintó, X.
  18. Tur, J.A.
  19. López-Miranda, J.
  20. Bueno-Cavanillas, A.
  21. Delgado-Rodríguez, M.
  22. Matía-Martín, P.
  23. Daimiel, L.
  24. Martín-Sánchez, V.
  25. Vidal, J.
  26. Vázquez, C.
  27. Ros, E.
  28. Vázquez-Ruiz, Z.
  29. Martín-Luján, F.M.
  30. Sorlí, J.V.
  31. Castañer, O.
  32. Zulet, M.A.
  33. Tojal-Sierra, L.
  34. Carabaño-Moral, R.
  35. Román-Maciá, J.
  36. Rayó, E.
  37. García-Ríos, A.
  38. Casas, R.
  39. Gómez-Pérez, A.M.
  40. Santos-Lozano, J.M.
  41. Buil-Cosiales, P.
  42. Asensio, E.M.
  43. Lassale, C.
  44. Abete, I.
  45. Salaverria-Lete, I.
  46. Sayón-Orea, C.
  47. Schröder, H.
  48. Salas-Salvadó, J.
  49. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
European Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 1476-5640 0954-3007

Año de publicación: 2022

Volumen: 76

Número: 10

Páginas: 1393-1402

Tipo: Artículo

DOI: 10.1038/S41430-022-01124-3 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible