WAO consensus on DEfinition of Food Allergy SEverity (DEFASE)
- Arasi, S.
- Nurmatov, U.
- Dunn-Galvin, A.
- Roberts, G.
- Turner, P.J.
- Shinder, S.B.
- Gupta, R.
- Eigenmann, P.
- Nowak-Wegrzyn, A.
- Ansotegui, I.J.
- Rivas, M.F.
- Petrou, S.
- Tanno, L.K.
- Vazquez-Ortiz, M.
- Vickery, B.
- Wong, G.
- Alvaro-Lozano, M.
- Asaria, M.
- Begin, P.
- Bozzola, M.
- Boyle, R.
- Brough, H.
- Cardona, V.
- Chinthrajah, R.S.
- Cianferoni, A.
- Deschildre, A.
- Fleischer, D.
- Gazzani, F.
- Gerdts, J.
- Giannetti, M.
- Greenhawt, M.
- Guzmán, M.A.
- Hossny, E.
- Kauppi, P.
- Jones, C.
- Lucidi, F.
- Monge Ortega, O.P.
- Munblit, D.
- Muraro, A.
- Pajno, G.
- Podestà, M.
- Rodriguez del Rio, P.
- Said, M.
- Santos, A.
- Shaker, M.
- Szajewska, H.
- Venter, C.
- Warren, C.
- Winders, T.
- Ebisawa, M.
- Fiocchi, A.
- Mostrar todos os autores +
Revista:
World Allergy Organization Journal
ISSN: 1939-4551
Ano de publicación: 2023
Volume: 16
Número: 3
Tipo: Artigo