Increased ultra-processed food consumption is associated with worsening of cardiometabolic risk factors in adults with metabolic syndrome: Longitudinal analysis from a randomized trial

  1. González-Palacios, S.
  2. Oncina-Cánovas, A.
  3. García-de-la-Hera, M.
  4. Martínez-González, M.Á.
  5. Salas-Salvadó, J.
  6. Corella, D.
  7. Schröder, H.
  8. Martínez, J.A.
  9. Alonso-Gómez, Á.M.
  10. Wärnberg, J.
  11. Romaguera, D.
  12. López-Miranda, J.
  13. Estruch, R.
  14. Tinahones, F.J.
  15. Lapetra, J.
  16. Serra-Majem, J.L.
  17. Cano-Ibañez, N.
  18. Tur, J.A.
  19. Martín-Sánchez, V.
  20. Pintó, X.
  21. Delgado-Rodríguez, M.
  22. Matía-Martín, P.
  23. Vidal, J.
  24. Vázquez, C.
  25. Daimiel, L.
  26. Ros, E.
  27. Bes-Rastrollo, M.
  28. Atzeni, A.
  29. Sorli, J.V.
  30. Zomeño, M.D.
  31. Peña-Orihuela, P.J.
  32. Compañ-Gabucio, L.M.
  33. Barón-López, F.J.
  34. Zulet, M.Á.
  35. Konieczna, J.
  36. Casas, R.M.
  37. Garrido-Garrido, E.M.
  38. Tojal-Sierra, L.
  39. Gomez-Perez, A.M.
  40. Ruiz-Canela, M.
  41. Palau, A.
  42. Saiz, C.
  43. Pérez-Vega, K.A.
  44. Garcia-Rios, A.
  45. Torres-Collado, L.
  46. Basterra-Gortari, J.
  47. Garcidueñas-Fimbres, T.E.
  48. Malcampo, M.
  49. Vioque, J.
  50. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Atherosclerosis

ISSN: 1879-1484 0021-9150

Año de publicación: 2023

Volumen: 377

Páginas: 12-23

Tipo: Artículo

DOI: 10.1016/J.ATHEROSCLEROSIS.2023.05.022 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor