Effects of heather (Ericaceae) supplementation on gastrointestinal nematodes and live weight changes in naturally-infected Cashmere goats managed under two different stocking rates

  1. J. Moreno-Gonzalo 1
  2. K. Osoro 2
  3. A. Mateos-Sanz 1
  4. U. García 1
  5. P. Frutos 3
  6. R. Celaya 2
  7. L.M.M. Ferreira 4
  8. G. Hervás 3
  9. L.M. Ortega-Mora 1
  10. I. Ferre 1
  1. 1 SALUVET, Animal Health Department, Faculty of Veterinary Sciences, Complutense University of Madrid
  2. 2 SERIDA, Área de Sistemas de Producción Animal, Consejería de Medio Rural y Pesca
  3. 3 Estación Agrícola Experimental, Consejo Superior de Investigaciones Científicas, CSIC, Finca Marzanas, León
  4. 4 CECAV, Departamento de Zootecnia, Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro, Portugal
Book:
Nutritional and foraging ecology of sheep and goats
  1. T.G. Papachristou (coord.)
  2. Z.M. Parissi (coord.)
  3. H. Ben Salem (coord.)
  4. P. Morand-Fehr (coord.)

Publisher: Centro Internacional de Estudios Superiores sobre Agronomía Mediterránea (CIHEAM)

ISBN: 2-85352-410-8

Year of publication: 2009

Pages: 425-430

Type: Book chapter

Sustainable development goals