Nutrición y salud gastrointestinal
Universidad CEU San Pablo
Madrid, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad CEU San Pablo (8)
2020
-
Nutrition Care Process: Elements for its implementation and use by Nutrition and Dietetics Professionals
Revista Espanola de Nutricion Humana y Dietetica, Vol. 24, Núm. 2
2016
-
Programa de comedores escolares de la Comunidad de Madrid (2001-2015): Diseño, protocolo, metodología y actualización
Nutricion Hospitalaria, Vol. 33, Núm. 6, pp. 1291-1298
2013
-
Grape antioxidant dietary fibre prevents mitochondrial apoptotic pathways by enhancing Bcl-2 and Bcl-xL expression and minimising oxidative stress in rat distal colonic mucosa
British Journal of Nutrition, Vol. 109, Núm. 1, pp. 4-16
2012
-
Grape Antioxidant Dietary Fiber Stimulates Lactobacillus Growth in Rat Cecum
Journal of Food Science, Vol. 77, Núm. 2
2010
-
Evaluation of food consumption and dietary patterns in Spain by the Food Consumption Survey: Updated information
European Journal of Clinical Nutrition, Vol. 64, pp. S37-S43
2008
-
Contribución de la dieta y la exposición solar al estatus nutricional de vitamina D en españolas de edad avanzada; estudio de los cinco países (Proyecto OPTIFORD)
Nutricion Hospitalaria, Vol. 23, Núm. 6, pp. 567-576
2006
-
Planificación nutricional de los menús escolares para los centros públicos de la comunidad de Madrid
Nutricion Hospitalaria, Vol. 21, Núm. 6, pp. 667-672
2000
-
Electrochemical evidence for oxo-enol tautomerism of azaanthracene-4,9,10-triones
Heterocyclic Communications, Vol. 6, Núm. 4, pp. 295-300