LILIANA GUADALUPE
GONZÁLEZ RODRÍGUEZ
Profesora permanente laboral
MARÍA DEL CARMEN
LOZANO ESTEVAN
Profesora ayudante doctora
Publicaciones en las que colabora con MARÍA DEL CARMEN LOZANO ESTEVAN (12)
2024
-
Alimentación para mantener una adecuada salud muscular y ósea
Nutricion hospitalaria, Vol. 41, Núm. 3, pp. 12-15
-
High-Protein Processed Foods: Impact on Diet, Nutritional Status, and Possible Effects on Health
Nutrients, Vol. 16, Núm. 11
-
Lifestyle Clusters of Diet Quality, Sleep, and Screen Time and Associations with Weight Status in Children from Madrid City: ENPIMAD Study
Nutrients, Vol. 16, Núm. 13
2023
-
Adherence to 24-h movement guidelines in Spanish schoolchildren and its association with insulin resistance: a cross-sectional study
Frontiers in Public Health, Vol. 11
-
Analysis of Costs Associated with the Use of Personalized Automated Dosing Systems versus Manual Preparation in a Residential Center for the Elderly in Extremadura
Healthcare (Switzerland), Vol. 11, Núm. 4
-
Enfermedad de Alzheimer. Evidencia actual sobre el papel preventivo de la nutrición
Nutricion hospitalaria, Vol. 40, Núm. 2, pp. 41-45
-
Protocolo de actuación en el abordaje dietético y nutricional en pacientes con disfagia
Nutricion hospitalaria, Vol. 40, Núm. 2, pp. 55-61
-
Realfood and Cancer: Analysis of the Reliability and Quality of YouTube Content
International journal of environmental research and public health, Vol. 20, Núm. 6
2022
-
Benefits and risks of vegetarian diets
Nutricion Hospitalaria, Vol. 39, Núm. Ext3, pp. 26-29
-
Health Literacy and Critical Lecture as Key Elements to Detect and Reply to Nutrition Misinformation on Social Media: Analysis between Spanish Healthcare Professionals
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol. 20, Núm. 1, pp. 23
-
INSTrumento de Apoyo infoGRAFico (InstaGRAF) para el estudio de asignaturas de los grados de Farmacia y Nutrición Humana y Dietética
Jornada «Aprendizaje Eficaz con TIC en la UCM» (Universidad Complutense de Madrid), pp. 401-412
2021
-
Nuevas técnicas de atención al paciente: el coaching nutricional
Nutricion hospitalaria, Vol. 38, Núm. 2, pp. 49-53