ANA ISABEL
REY MUÑOZ
Profesora titular de universidad
Gustavo
Cordero
Gustavo Cordero-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (5)
2014
-
Effects of oral micellized natural vitamin E (d-α-tocopherol) v. synthetic vitamin E (dl-α-tocopherol) in feed on α-tocopherol levels, stereoisomer distribution, oxidative stress and the immune response in piglets
Animal, Vol. 8, Núm. 3, pp. 410-419
-
Lower oral doses of micellized α-tocopherol compared to α-tocopheryl acetate in feed modify fatty acid profiles and improve oxidative status in pigs
International Journal for Vitamin and Nutrition Research, Vol. 84, Núm. 5-6, pp. 229-243
2009
-
Influencia de la vitamina A sobre el contenido en grasa intramuscular y la composición de ácidos grasos en cerdos de cebo
XXXIX Jornadas de Estudio. XIII Jornadas sobre producción animal: Zaragoza. 12 y 13 de Mayo de 2009
-
Physical activity-induced alterations on tissue lipid composition and lipid metabolism in fattening pigs
Meat Science, Vol. 81, Núm. 4, pp. 641-646
2005
-
Evolución de los ácidos grasos de la grasa subcutáneade cerdos ibéricos, durante la montanera, según el plano de alimentación administrado durante la premontanera
Avances en tecnología porcina, Vol. 2, Núm. 12, pp. 13-17