![Foto de ALMUDENA](/img/nophoto.png)
ALMUDENA
CABEZAS ALBÉNIZ
Profesora asociada
Publicacions (23) Publicacions de ALMUDENA CABEZAS ALBÉNIZ
2024
-
Environmental enrichment improves growth and fillet quality in rainbow trout
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 104, Núm. 6, pp. 3487-3497
-
Using underwater currents as an occupational enrichment method to improve the stress status in rainbow trout
Fish Physiology and Biochemistry, Vol. 50, Núm. 2, pp. 463-475
2023
-
Effect of the inclusion of rumen-protected amino acids in the diet of growing beef cattle on animal performance and meat quality
Frontiers in Animal Science, Vol. 4
-
Effects of Fasting on Intermediary Metabolism Enzymes in the Liver and Muscle of Rainbow Trout
Fishes, Vol. 8, Núm. 1
-
Propuesta didáctica para estudiantes del Grado en Veterinaria sobre la evaluación ambiental de un establecimiento ganadero
Sostenibilidad e internacionalización como pilares de vanguardia educativa (Dykinson), pp. 766-782
2021
-
Defrosting, fast and in high quality: increasing use of frozen meat requires reliable thawing
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, Núm. 4, pp. 10-15
-
Gestión técnica en vacas nodrizas de raza avileña-negra ibérica
Feagas, Núm. 44, pp. 69-72
2020
-
Feeding agro-industrial by-products to light lambs: Influence on meat characteristics, lipid oxidation, and fatty acid profile
Animals, Vol. 10, Núm. 9, pp. 1-17
-
Feeding agroindustrial byproducts to light lambs: Influence on growth performance, diet digestibility, nitrogen balance, ruminal fermentation, and plasma metabolites
Animals, Vol. 10, Núm. 4
-
Programa de recría en novillas de raza Avileña-negra ibérica para una edad al primer parto de 2,5 años
Feagas, Núm. 43, pp. 73-75
2019
2016
-
¿De qué depende la calidad de un forraje?
Frisona española, Año 36, Núm. 213, pp. 102-103
2015
-
Animal performance and meat characteristics in steers reared in intensive conditions fed with different vegetable oils
Animal, Vol. 10, Núm. 3, pp. 520-530
2014
-
Aspectos del manejo de la alimentación ligados a la rentabilidad
Tierras. Caprino, Núm. 8, pp. 28-33
-
Forrajes de calidad: ¿Cómo valorar la calidad de los forrajes en granjas?
Tierras. Caprino, Núm. 8, pp. 12-17
-
La alimentación de caprino lechero en praderas
Tierras. Caprino, Núm. 8, pp. 6-10
-
Nutrición y alimentación de caprino de leche en sistemas intensivos de explotación
Tierras. Caprino, Núm. 8, pp. 18-25
2013
-
Gestión de los costes de producción en vacuno de leche
MG Mundo ganadero, Año 24, Núm. 252, pp. 22-25
2012
-
Estrategias nutricionales en ganado caprino lechero
Ganadería, Núm. 80, pp. 56-61
2011
-
Claves técni-económicas para el sector de vacas nodrizas en España
Ganadería, Núm. 72, pp. 46-48