GREGORIO
VARELA MOREIRAS
Investigador hasta 2008
Manuel de la
Higuera González
Publicaciones en las que colabora con Manuel de la Higuera González (13)
1983
-
Influence of Hansenula anomala yeast intake on the liver and kidney metabolism of the trout (Salmo gairdneri)
Comparative Biochemistry and Physiology -- Part A: Physiology, Vol. 75, Núm. 4, pp. 609-613
1982
-
Alterations of erythrocytes of the rainbow trout (Salmo gairdneri) by the use of hansenula anomala yeast as sole protein source
Comparative Biochemistry and Physiology -- Part A: Physiology, Vol. 72, Núm. 4, pp. 693-696
1981
-
EFECTO DE LA ADMINISTRACION DE CORTISOL SOBRE EL DESTINO DE LA PROTEINA DIETARIA EN LA RATA EN CRECIMIENTO
Archivos de Farmacologia y Toxicologia, Vol. 7, Núm. 3, pp. 341-351
-
Nitrogen utilization by rainbow trout (Salmo gairdneri) fed on the yeast Hansenula anomala
Comparative Biochemistry and Physiology -- Part A: Physiology, Vol. 69, Núm. 3, pp. 583-586
1980
-
Possible palliative role of cortisol treatment in protein-deficient pregnant rats.
Proceedings of the Nutrition Society, Vol. 39, Núm. 1
1979
-
LA EDAD COMO FACTOR DETERMINANTE DE LA UTILIZACION NUTRITIVA DE LA PROTEINA POR LA TRUCHA
Revista Espanola de Fisiologia, Vol. 35, Núm. 3, pp. 273-278
-
The yeast hansenula anomala as a protein source for rainbow trout (salmo gairdneri). hematological aspects
Comparative Biochemistry and Physiology -- Part A: Physiology, Vol. 63, Núm. 1, pp. 153-157
1978
-
Cortisol effects on protein utilization in growing rats [proceedings]
Proceedings of the Nutrition Society, Vol. 37, Núm. 3
-
Haematological consequences of feeding trout with a single cell protein (Hansenula anomala) [proceedings]
Proceedings of the Nutrition Society, Vol. 37, Núm. 3
1977
-
Contribución al estudio de la digestibilidad en el hombre. Influencia del tipo de grasa de la dieta
Revista Clinica Espanola, Vol. 145, Núm. 1, pp. 25-28
-
Dietary protein, cortisol and fetal growth
Annals of Nutrition and Metabolism, Vol. 21, pp. 215-216
-
The influence of high dietary fat levels on protein utilization by the trout, (Salmo gairdnerii)
Comparative Biochemistry and Physiology -- Part A: Physiology, Vol. 56, Núm. 1, pp. 37-41
1976
-
EFECTO DE LA DIETA SOBRE LA COMPOSICION EN ACIDOS GRASOS DE LA TRUCHA (SALMO GAIRDNERII)
Revista Espanola de Fisiologia, Vol. 32, Núm. 4, pp. 317-322