Mª PILAR
VAQUERO RODRIGO
Profesora titular de universidad

Ana María
Pérez Granados
Publications by the researcher in collaboration with Ana María Pérez Granados (5)
2007
-
Iron Bioavailability from Pate Enriched with Encapsulated Ferric Pyrophosphate of Ferrous Gluconate in Rats
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 13, Núm. 2, pp. 159-164
2006
-
Agua mineral y riesgo cardiovascular
Endocrinología y nutrición: órgano de la Sociedad Española de Endocrinología y Nutrición, Vol. 53, Núm. 9, pp. 533-535
2003
-
Comparative Effects of the Fat Extracted From Raw and Fried Sardines upon Rat Growth and Zinc Bioavailavility
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 9, Núm. 4, pp. 285-293
-
Elementos minerales ultraza
Nutrición y dietética (Secretariado de Publicaciones y Medios Audiovisuales), pp. 193-203
2000
-
Calcium and phosphorus bioavailability in rats consuming oil from either raw sardines or sardines fried in olive oil
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 6, Núm. 5, pp. 387-397