Publications by the researcher in collaboration with Ana María Pérez Granados (5)

2007

  1. Iron Bioavailability from Pate Enriched with Encapsulated Ferric Pyrophosphate of Ferrous Gluconate in Rats

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 13, Núm. 2, pp. 159-164

2006

  1. Agua mineral y riesgo cardiovascular

    Endocrinología y nutrición: órgano de la Sociedad Española de Endocrinología y Nutrición, Vol. 53, Núm. 9, pp. 533-535

2003

  1. Comparative Effects of the Fat Extracted From Raw and Fried Sardines upon Rat Growth and Zinc Bioavailavility

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 9, Núm. 4, pp. 285-293

  2. Elementos minerales ultraza

    Nutrición y dietética (Secretariado de Publicaciones y Medios Audiovisuales), pp. 193-203

2000

  1. Calcium and phosphorus bioavailability in rats consuming oil from either raw sardines or sardines fried in olive oil

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 6, Núm. 5, pp. 387-397