Publicaciones (52) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1998

  1. A selective and simple RP-HPLC assay to quantify albendazole metabolites in plasma

    Journal of Liquid Chromatography and Related Technologies, Vol. 21, Núm. 15, pp. 2327-2340

  2. Alimentos infantiles

    Acofar: revista de la distribución farmacéutica cooperativista, Núm. 366, pp. 24-26

  3. Antimutagenic Effect of Fruit and Vegetable Aqueous Extracts against N-Nitrosamines Evaluated by the Ames Test

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 46, Núm. 12, pp. 5194-5200

  4. Biodiversidad, de Linneo hasta nuestros días

    Madrid : Consejería de Medio Ambiente y Desarrollo Regional, 1998

  5. Chronopharmacokinetics and calcium in the prevention of gentamicin-induced nephrotoxicity in rabbits

    Biopharmaceutics and Drug Disposition, Vol. 19, Núm. 6, pp. 407-412

  6. Componentes volatiles de los caldos de carne de vacuno

    Anales de la Real Academia de Farmacia, Vol. 64, Núm. 2, pp. 367-378

  7. Componentes volátiles de los caldos de carne de vacuno

    Anales de la Real Academia Nacional de Farmacia, Núm. 2, pp. 367-378

  8. Development of ganciclovir microspheres from poly(D,L-lactic-co- glycolide) acid for the treatment of AIDS-related cytomegalovirus retinitis

    S.T.P. Pharma Sciences, Vol. 8, Núm. 4, pp. 237-240

  9. Effect of cooking conditions on the flavour compounds and composition of shrimp (Parapenaeus longirostris) broth

    Zeitschrift fur Lebensmittel -Untersuchung und -Forschung, Vol. 206, Núm. 5, pp. 311-322

  10. Effect of cooking conditions on the flavour compounds and composition of shrimp (Parapenaeus longirostris) broth

    European Food Research and Technology, Vol. 206, Núm. 5, pp. 311-322

  11. Effect of cooking conditions on the flavour compounds and composition of shrimp (Parapenaeus longirostris) broth

    ZEITSCHRIFT FUR LEBENSMITTEL-UNTERSUCHUNG UND-FORSCHUNG A-FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, Vol. 206, Núm. 5, pp. 311-322

  12. El Catálogo de las Plantas del Pirineo Central: Una obra inédita de Custodio del Campo García (1830-1891)

    Acta Botanica Malacitana, Núm. 23, pp. 194-196

  13. El jardín secreto: Felipe II y los medicamentos

    Jardín y naturaleza en el siglo XVI: Felipe II, el rey íntimo (Sociedad Estatal para la Conmemoración de los Centenarios de Felipe II y Carlos V), pp. 363-386

  14. El otro 98. Nuestro centenario

    Farmacéuticos: revista del Consejo General de Colegios Oficiales de Farmacéuticos, Núm. 221, pp. 37-39

  15. El precio de un error

    Acofar: revista de la distribución farmacéutica cooperativista, Núm. 371, pp. 31-34

  16. Extraction and liquid-chromatographic determination of amphotericin B in oil-water lecithin-based microemulsions

    Chromatographia, Vol. 48, Núm. 11-12, pp. 803-806

  17. Felipe II y la Ciencia

    Felipe II y su época : actas del Simposium, 1[al] 5-IX-1998

  18. Fractionation of low molecular mass peptides in cheese

    Milchwissenschaft, Vol. 53, Núm. 1, pp. 25-28

  19. Fractionation of low molecular mass peptides in cheese

    MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL, Vol. 53, Núm. 1, pp. 25-28

  20. Hacia la fabricación industrial del medicamento por el ejército español: las "Memorias" de José Úbeda y Correal 81875-1918)

    Estudios de historia de las técnicas, la arqueología industrial y las ciencias: VI Congreso de la Sociedad Española de Historia de las Ciencias y de las Técnicas. Segovia-La Granja, 9 al 13 de septiembre de 1996