Argitalpenak (24) Ikertzaileren baten partaidetza izan duten argitalpenak

1988

  1. Assessment of different selective agar media for enumeration and isolation of Listeria from dairy products

    Journal of Dairy Research, Vol. 55, Núm. 4, pp. 579-583

  2. Behavior of Aflatoxin during the Manufacture, Ripening and Storage of Manchego‐type Cheese

    Journal of Food Science, Vol. 53, Núm. 5, pp. 1373-1388

  3. Complications of intraventricular monitorization in severe cranial trauma

    Medicina Intensiva, Vol. 12, Núm. 7, pp. 366-368

  4. Considerations on the distribution of aflatoxigenic Aspergillus flavus in feeds

    Mycopathologia, Vol. 104, Núm. 3, pp. 149-151

  5. Cysteine metabolism in the cestode hymenolepis diminuta

    Parasitology, Vol. 97, Núm. 1, pp. 149-159

  6. Double labeling immunohistological study of African swine fever virus-infected spleen and lymph nodes

    Veterinary Pathology, Vol. 25, Núm. 3, pp. 193-198

  7. Efecto de diferentes ácidos orgánicos sobre el crecimiento de estafilococos y la producción de enterotoxinas

    VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988

  8. Experimental aflatoxin production in Manchego‐type cheese

    Journal of Applied Bacteriology, Vol. 64, Núm. 1, pp. 17-26

  9. Experimental aflatoxin production in commercial yoghurt

    Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 186, Núm. 3, pp. 218-222

  10. Experimental aflatoxin production in home-made yoghurt

    Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 186, Núm. 4, pp. 323-326

  11. Genetic stability of African swine fever virus grown in monkey kidney cells

    Archives of Virology, Vol. 98, Núm. 1-2, pp. 117-122

  12. Identification of H3N2 influenza virus isolated from pigs with respiratory problems in Spain.

    The Veterinary record, Vol. 122, Núm. 17, pp. 418-419

  13. Immunocytochemical Detection of Listeria monocytogenes in Tissue with the Peroxidase-antiperoxidase Technique

    Veterinary Pathology, Vol. 25, Núm. 5, pp. 385-387

  14. Leishmaniasis in the province of Salamanca, Spain. Prevalence in dogs and seasonal dynamics of vectors

    Annales de Parasitologie Humaine et Comparee, Vol. 63, Núm. 6, pp. 387-397

  15. Piroplasmosis. Etiología.

    Bovis, Núm. 22, pp. 15-25

  16. Piroplasmosis. Patogenia

    Bovis, Núm. 22, pp. 53-60

  17. Presence of aflatoxin M1 in commercial ultra-high-temperature-treated milk.

    Applied and environmental microbiology, Vol. 54, Núm. 6, pp. 1622-1623

  18. Preventive treatment of rabbit coccidiosis with α-difluoromethylornithine

    Veterinary Parasitology, Vol. 30, Núm. 1, pp. 1-10

  19. Producción de enterotoxina A por cepas de "Staphylococcus aureus" supuestamente no productoras

    VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988

  20. Producción de enterotoxinas estafilococicas en mama de cabras inoculadas experimentalmente

    VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988