Publicaciones (18) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1988

  1. Assessment of different selective agar media for enumeration and isolation of Listeria from dairy products

    Journal of Dairy Research, Vol. 55, Núm. 4, pp. 579-583

  2. Behavior of Aflatoxin during the Manufacture, Ripening and Storage of Manchego‐type Cheese

    Journal of Food Science, Vol. 53, Núm. 5, pp. 1373-1388

  3. Complications of intraventricular monitorization in severe cranial trauma

    Medicina Intensiva, Vol. 12, Núm. 7, pp. 366-368

  4. Considerations on the distribution of aflatoxigenic Aspergillus flavus in feeds

    Mycopathologia, Vol. 104, Núm. 3, pp. 149-151

  5. Double labeling immunohistological study of African swine fever virus-infected spleen and lymph nodes

    Veterinary Pathology, Vol. 25, Núm. 3, pp. 193-198

  6. Efecto de diferentes ácidos orgánicos sobre el crecimiento de estafilococos y la producción de enterotoxinas

    VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988

  7. Experimental aflatoxin production in Manchego‐type cheese

    Journal of Applied Bacteriology, Vol. 64, Núm. 1, pp. 17-26

  8. Experimental aflatoxin production in commercial yoghurt

    Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 186, Núm. 3, pp. 218-222

  9. Experimental aflatoxin production in home-made yoghurt

    Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 186, Núm. 4, pp. 323-326

  10. Immunocytochemical Detection of Listeria monocytogenes in Tissue with the Peroxidase-antiperoxidase Technique

    Veterinary Pathology, Vol. 25, Núm. 5, pp. 385-387

  11. Las Cortes de Toledo de 1207

    Las Cortes de Castilla y León en la Edad Media: actas de la primera etapa del Congreso Científico sobre la Historia de las Cortes de Castilla y León. Burgos, 30 de septiembre a 3 de octubre de 1986

  12. Presence of aflatoxin M1 in commercial ultra-high-temperature-treated milk.

    Applied and environmental microbiology, Vol. 54, Núm. 6, pp. 1622-1623

  13. Producción de enterotoxina A por cepas de "Staphylococcus aureus" supuestamente no productoras

    VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988

  14. Producción de enterotoxinas estafilococicas en mama de cabras inoculadas experimentalmente

    VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988

  15. Producción de enterotoxinas por estafilococos coagulasa positivos y negativos de origen caprino

    VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988

  16. Proyecto docente : microbiologia e inmunologia : area patologia animal

    Área de Ciencias de la Salud

  17. Serological studies on Listeria grayi and Listeria murrayi

    Journal of Applied Bacteriology, Vol. 64, Núm. 5, pp. 371-378

  18. Œdème aigu du poumon par obstruction des voies aériennes et tamponnade cardiaque en relation avec une tumeur médiastinale

    Annales francaises d'anesthesie et de reanimation, Vol. 7, Núm. 6, pp. 506-508