Ibero-American consensus on low- and no-calorie sweeteners: Safety, nutritional aspects and benefits in food and beverages

  1. Serra-Majem, L.
  2. Raposo, A.
  3. Aranceta-Bartrina, J.
  4. Varela-Moreiras, G.
  5. Logue, C.
  6. Laviada, H.
  7. Socolovsky, S.
  8. Pérez-Rodrigo, C.
  9. Aldrete-Velasco, J.A.
  10. Sierra, E.M.
  11. López-García, R.
  12. Ortiz-Andrellucchi, A.
  13. Gómez-Candela, C.
  14. Abreu, R.
  15. Alexanderson, E.
  16. Álvarez-Álvarez, R.J.
  17. Falcón, A.L.Á.
  18. Anadón, A.
  19. Bellisle, F.
  20. Beristain-Navarrete, I.A.
  21. Redondo, R.B.
  22. Bochicchio, T.
  23. Camolas, J.
  24. Cardini, F.G.
  25. Carocho, M.
  26. do Céu Costa, M.
  27. Drewnowski, A.
  28. Durán, S.
  29. Faundes, V.
  30. Fernández-Condori, R.
  31. García-Luna, P.P.
  32. Garnica, J.C.
  33. González-Gross, M.
  34. La Vecchia, C.
  35. Leis, R.
  36. López-Sobaler, A.M.
  37. Madero, M.A.
  38. Marcos, A.
  39. Ramírez, L.A.M.
  40. Martyn, D.M.
  41. Mistura, L.
  42. Rojas, R.M.
  43. Villares, J.M.M.
  44. Niño-Cruz, J.A.
  45. Oliveira, M.B.P.P.
  46. Gil-Antuñano, N.P.
  47. Pérez-Castells, L.
  48. Ribas-Barba, L.
  49. Pedrero, R.R.
  50. Riobó, P.
  51. Medina, J.R.
  52. De Faria, C.T.
  53. Valdés-Ramos, R.
  54. Vasco, E.
  55. Wac, S.N.
  56. Wakida, G.
  57. Wanden-Berghe, C.
  58. Díaz, L.X.
  59. Zúñiga-Guajardo, S.
  60. Pyrogianni, V.
  61. de Sousa, S.C.V.
  62. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Nutrients

ISSN: 2072-6643

Año de publicación: 2018

Volumen: 10

Número: 7

Tipo: Revisión

DOI: 10.3390/NU10070818 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor