Modeling and Optimization Applied to the Design of Fast Hydrodynamic Focusing Microfluidic Mixer for Protein Folding

  1. Benjamin Ivorra 1
  2. María Crespo 1
  3. Juana L. Redondo 2
  4. Ángel M. Ramos 1
  5. Pilar M. Ortigosa 2
  6. Juan G. Santiago 3
  1. 1 Instituto de Matemática Interdisciplinar (IMI) & Departamento de Matemática Aplicada. Universidad Complutense de Madrid
  2. 2 Dpto. de Arquitectura de Computadores y ElectrónicaUniversidad de Almeria, ceiA3, Ctra. Sacramento, Almería
  3. 3 Mechanical Engineering DepartmentStanford UniversityStanfordUSA
Llibre:
Progress in industrial mathematics at ECMI 2016
  1. Peregrina Quintela Estevez (ed. lit.)
  2. Patricia Barral (ed. lit.)
  3. Mª Dolores Gómez Pedreira (ed. lit.)
  4. Francisco J. Pena (ed. lit.)
  5. Jerónimo Rodríguez García (ed. lit.)
  6. Pilar Salgado Rodríguez (ed. lit.)
  7. Miguel Ernesto Vázquez Méndez (ed. lit.)

Editorial: Springer Suiza

ISBN: 978-3-319-63081-6

Any de publicació: 2017

Pàgines: 649-655

Tipus: Capítol de llibre