Modeling and Optimization Applied to the Design of Fast Hydrodynamic Focusing Microfluidic Mixer for Protein Folding

  1. Benjamin Ivorra 1
  2. María Crespo 1
  3. Juana L. Redondo 2
  4. Ángel M. Ramos 1
  5. Pilar M. Ortigosa 2
  6. Juan G. Santiago 3
  1. 1 Instituto de Matemática Interdisciplinar (IMI) & Departamento de Matemática Aplicada. Universidad Complutense de Madrid
  2. 2 Dpto. de Arquitectura de Computadores y ElectrónicaUniversidad de Almeria, ceiA3, Ctra. Sacramento, Almería
  3. 3 Mechanical Engineering DepartmentStanford UniversityStanfordUSA
Livre:
Progress in industrial mathematics at ECMI 2016
  1. Peregrina Quintela Estevez (ed. lit.)
  2. Patricia Barral (ed. lit.)
  3. Mª Dolores Gómez Pedreira (ed. lit.)
  4. Francisco J. Pena (ed. lit.)
  5. Jerónimo Rodríguez García (ed. lit.)
  6. Pilar Salgado Rodríguez (ed. lit.)
  7. Miguel Ernesto Vázquez Méndez (ed. lit.)

Éditorial: Springer Suiza

ISBN: 978-3-319-63081-6

Année de publication: 2017

Pages: 649-655

Type: Chapitre d'ouvrage