Wheat Anaphylaxis in Adults Differs from Reactions to Other Types of Food

  1. Kraft, M.
  2. Dölle-Bierke, S.
  3. Renaudin, J.-M.
  4. Ruëff, F.
  5. Scherer Hofmeier, K.
  6. Treudler, R.
  7. Pföhler, C.
  8. Hawranek, T.
  9. Poziomkowska-Gęsicka, I.
  10. Jappe, U.
  11. Christoff, G.
  12. Müller, S.
  13. Fernandez-Rivas, M.
  14. García, B.E.
  15. De Vicente Jiménez, T.M.
  16. Cardona, V.
  17. Kleinheinz, A.
  18. Kreft, B.
  19. Bauer, A.
  20. Wagner, N.
  21. Wedi, B.
  22. Wenzel, M.
  23. Bilò, M.B.
  24. Worm, M.
Revista:
Journal of Allergy and Clinical Immunology: In Practice

ISSN: 2213-2198

Año de publicación: 2021

Volumen: 9

Número: 7

Páginas: 2844-2852.e5

Tipo: Artículo

DOI: 10.1016/J.JAIP.2021.03.037 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible