Applying the adverse outcome pathway (AOP) for food sensitization to support in vitro testing strategies
- Lozano-Ojalvo, D.
- Benedé, S.
- Antunes, C.M.
- Bavaro, S.L.
- Bouchaud, G.
- Costa, A.
- Denery-Papini, S.
- Díaz-Perales, A.
- Garrido-Arandia, M.
- Gavrovic-Jankulovic, M.
- Hayen, S.
- Martínez-Blanco, M.
- Molina, E.
- Monaci, L.
- Pieters, R.H.H.
- Villemin, C.
- Wichers, H.J.
- Wróblewska, B.
- Willemsen, L.E.M.
- Roggen, E.L.
- van Bilsen, J.H.M.
Revista:
Trends in Food Science and Technology
ISSN: 0924-2244
Año de publicación: 2019
Volumen: 85
Páginas: 307-319
Tipo: Revisión