Applying the adverse outcome pathway (AOP) for food sensitization to support in vitro testing strategies

  1. Lozano-Ojalvo, D.
  2. Benedé, S.
  3. Antunes, C.M.
  4. Bavaro, S.L.
  5. Bouchaud, G.
  6. Costa, A.
  7. Denery-Papini, S.
  8. Díaz-Perales, A.
  9. Garrido-Arandia, M.
  10. Gavrovic-Jankulovic, M.
  11. Hayen, S.
  12. Martínez-Blanco, M.
  13. Molina, E.
  14. Monaci, L.
  15. Pieters, R.H.H.
  16. Villemin, C.
  17. Wichers, H.J.
  18. Wróblewska, B.
  19. Willemsen, L.E.M.
  20. Roggen, E.L.
  21. van Bilsen, J.H.M.
Revista:
Trends in Food Science and Technology

ISSN: 0924-2244

Año de publicación: 2019

Volumen: 85

Páginas: 307-319

Tipo: Revisión

DOI: 10.1016/J.TIFS.2019.01.014 GOOGLE SCHOLAR