Dietary Fruit By-Products Improve the Physiological Status of Nile Tilapias (Oreochromis niloticus) and the Quality of Their Meat

  1. Chotolli, A.P.
  2. da Fonseca, V.E.
  3. Bermejo-Poza, R.
  4. Ferraz, I.G.
  5. de Souza, L.C.C.
  6. Brasil, M.L.
  7. Santana, R.F.
  8. Games, I.M.M.
  9. Ferraz, M.C.
  10. Theophilo, G.
  11. Salmaso, P.H.L.
  12. Balbino, A.L.S.
  13. dos Santos, F.D.R.
  14. Ponsano, E.H.G.
Revista:
Antioxidants

ISSN: 2076-3921

Año de publicación: 2023

Volumen: 12

Número: 8

Tipo: Artículo

DOI: 10.3390/ANTIOX12081607 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor