Biogenic amines in fermented foods

  1. Spano, G.
  2. Russo, P.
  3. Lonvaud-Funel, A.
  4. Lucas, P.
  5. Alexandre, H.
  6. Grandvalet, C.
  7. Coton, E.
  8. Coton, M.
  9. Barnavon, L.
  10. Bach, B.
  11. Rattray, F.
  12. Bunte, A.
  13. Magni, C.
  14. Ladero, V.
  15. Alvarez, M.
  16. Fernández, M.
  17. Lopez, P.
  18. de Palencia, P.F.
  19. Corbi, A.
  20. Trip, H.
  21. Lolkema, J.S.
Revista:
European Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 1476-5640 0954-3007

Año de publicación: 2010

Volumen: 64

Páginas: S95-S100

Tipo: Artículo

DOI: 10.1038/EJCN.2010.218 GOOGLE SCHOLAR