Identifica't
Grups
Investigadors/es
Resultats
Bases moleculares y celulares de enfermedades inflamatorias/autoinmunes
Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición
Madrid, España
Estàs en
col·laboracions
Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición
Publicacions en col·laboració amb investigadors/es de Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (2)
2022
The role of the drying method on fish oil entrapment in a fish muscle protein ̶ κ-carrageenan ̶ fish protein hydrolysate wall matrix and the properties of colloidal dispersions
Food Hydrocolloids, Vol. 131
2021
Physicochemical, antioxidant, and anti-inflammatory properties of rapeseed lecithin liposomes loading a chia (Salvia hispanica l.) seed extract
Antioxidants, Vol. 10, Núm. 5
Contacta
Avís legal
Ajuda
translate
ca
arrow_drop_down
translate
ca
arrow_drop_down
es
eu
gl
en
fr
de