Identifícate
Grupos
Investigadores/as
Resultados
ADRIÁN
MACHO GONZÁLEZ
Profesor ayudante
Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición
Madrid, España
Estás en
Colaboraciones
Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición
Publicaciones en colaboración con investigadores/as de Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (3)
2024
Influence of the Oil Structuring System on Lipid Hydrolysis and Bioaccessibility of Healthy Fatty Acids and Curcumin
Gels, Vol. 10, Núm. 1
2021
Carob fruit extract-enriched meat, as preventive and curative treatments, improves gut microbiota and colonic barrier integrity in a late-stage T2DM model
Food Research International, Vol. 141
2020
The effect of emulsifying protein and addition of condensed tannins on n-3 PUFA enriched emulsions for functional foods
Foods, Vol. 9, Núm. 11
Contactar
Aviso Legal
Ayuda
translate
es
arrow_drop_down
translate
es
arrow_drop_down
ca
eu
gl
en
fr
de