JUAN CARLOS
MONTEJO GONZÁLEZ
Investigador ata 2022
Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta
Girona, EspañaPublicacións en colaboración con investigadores/as de Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta (14)
2022
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Enteral nutrition in critically ill patients under vasoactive drug therapy: The NUTRIVAD study
Journal of Parenteral and Enteral Nutrition, Vol. 46, Núm. 6, pp. 1420-1430
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Evaluation of Nutritional Practices in the Critical Care patient (The ENPIC study): Does nutrition really affect ICU mortality?
Clinical Nutrition ESPEN, Vol. 47, pp. 325-332
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The Effect of Enteral Immunonutrition in the Intensive Care Unit: Does It Impact on Outcomes?
Nutrients, Vol. 14, Núm. 9
2021
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Epidemiology and prognosis of patients with a history of cancer admitted to intensive care. A multicenter observational study
Medicina Intensiva, Vol. 45, Núm. 6, pp. 332-346
2020
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Recommendations for specialized nutritional-metabolic management of the critical patient: introduction, methodology and list of recommendations. Metabolism and Nutrition Working Group of the Spanish Society of Intensive and Critical Care Medicine and Coronary Units (SEMICYUC)
Medicina Intensiva, Vol. 44, pp. 1-14
2014
2012
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Mortality after surgery in Europe: A 7 day cohort study
The Lancet, Vol. 380, Núm. 9847, pp. 1059-1065
2011
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Effect of an enteral diet enriched with eicosapentaenoic acid, gamma-linolenic acid and anti-oxidants on the outcome of mechanically ventilated, critically ill, septic patients
Clinical Nutrition, Vol. 30, Núm. 5, pp. 578-584
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Recomendaciones para el soporte nutricional y metabólico especializado del paciente crítico. Actualización. Consenso SEMICYUC-SENPE: Insuficiencia hepática y trasplante hepático
Medicina Intensiva, Vol. 35, Núm. SUPPL. 1, pp. 28-32
2005
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Estudio multicéntrico de incidencia de las complicaciones de la nutrición enteral total en el paciente grave. Estudio ICOMEP 2
a
parte
Nutricion Hospitalaria, Vol. 20, Núm. 4, pp. 278-285
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Estudio multicéntrico de incidencia de las complicaciones de la nutrición parenteral total en el paciente grave. Estudio ICOMEP 1
a
parte
Nutricion Hospitalaria, Vol. 20, Núm. 4, pp. 268-277
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Nutrición artificial en la insuficiencia intestinal: Síndrome de intestino corto. Enfermedad inflamatoria intestinal
Nutricion Hospitalaria, Vol. 20, Núm. SUPPL. 2, pp. 31-33
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Nutritión artificial en el paciente politraumatizado
Nutricion Hospitalaria, Vol. 20, Núm. SUPPL. 2, pp. 47-50
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Recomendaciones para la valoración nutricional y el soporte nutricional especializado de los pacientes críticos
Nutricion Hospitalaria, Vol. 20, Núm. SUPPL. 2, pp. 1-3