Publicaciones en las que colabora con JOSÉ FRANCISCO FERNÁNDEZ-GARAYZÁBAL FERNÁNDEZ (32)

2001

  1. Molecular Typing by Pulsed-Field Gel Electrophoresis of Spanish Animal and Human Listeria monocytogenes Isolates

    Applied and Environmental Microbiology, Vol. 67, Núm. 12, pp. 5840-5843

1993

  1. Serological response in rabbits to Listeria monocytogenes after oral or intragastric inoculation

    FEMS Immunology and Medical Microbiology, Vol. 7, Núm. 2, pp. 131-134

1990

  1. O antigenic structure of Listeria grayi and Listeria murrayi

    Acta Microbiologica Hungarica, Vol. 37, Núm. 1, pp. 93-96

  2. Overlay technique for direct detection and identification of haemolytic Listeria on selective plating medium - Comparison of five media

    Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 191, Núm. 1, pp. 16-19

  3. Revision of the O antigenic scheme of Listeria

    Acta Microbiologica Hungarica, Vol. 37, Núm. 1, pp. 87-91

  4. Revision of the antigenic structure of genus Listeria

    FEMS Microbiology Letters, Vol. 67, Núm. 1-2, pp. 113-114

  5. Revision of the validity of CAMP tests for Listeria identification. Proposal of an alternative method for the determination of haemolytic activity by Listeria strains

    Acta Microbiologica Hungarica, Vol. 37, Núm. 2, pp. 201-206

1988

  1. Aislamiento directo (sin enriquecimiento) de "Listeria monocytogenes" a partir de leche

    VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988

  2. Behavior of Aflatoxin during the Manufacture, Ripening and Storage of Manchego‐type Cheese

    Journal of Food Science, Vol. 53, Núm. 5, pp. 1373-1388

  3. Experimental aflatoxin production in Manchego‐type cheese

    Journal of Applied Bacteriology, Vol. 64, Núm. 1, pp. 17-26

  4. Experimental aflatoxin production in commercial yoghurt

    Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 186, Núm. 3, pp. 218-222