Publicaciones (22) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1993

  1. 'In vitro' drug release of AAS matrix tablets

    Proceedings of the Controlled Release Society

  2. Attachment of bacteria to meat surfaces: A review

    Meat Science, Vol. 34, Núm. 3, pp. 265-273

  3. Bioavaiiability and bioequivalence of two formulations of etodolac (tablets and suppositories)

    Journal of Pharmaceutical Sciences, Vol. 82, Núm. 2, pp. 211-213

  4. Compression behavior of acetylsalicylic acid pellets

    Drug Development and Industrial Pharmacy, Vol. 19, Núm. 12, pp. 1369-1377

  5. Differentiation of unfrozen and frozen-thawed kuruma prawn (Penaeus japonicus) from the activity of β-hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase (HADH) in aqueous extracts

    Food Chemistry, Vol. 48, Núm. 2, pp. 127-129

  6. Dissolution behaviour of drugs from binary and ternary systems

    International Journal of Pharmaceutics, Vol. 93, Núm. 1-3, pp. 215-220

  7. Efecto de la temperatura de incubación en el crecimiento de diferentes cepas de micrococos aisladas de queso

    Revista española de ciencia y tecnología de alimentos, Vol. 33, Núm. 6, pp. 657-663

  8. Effect of fat‐enriched diets on rabbit meat fatty acid composition

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 62, Núm. 1, pp. 83-88

  9. Effect of the addition of pronase E on the proteolysis in dry fermented sausages

    Meat Science, Vol. 34, Núm. 2, pp. 205-216

  10. Equipos industriales de obtención de pelets y control de calidad de los mismos

    Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 1, pp. 33-37

  11. In vitro dissolution studies of diclofenac sodium microcapsules

    S.T.P. Pharma Pratiques, Vol. 3, Núm. 2, pp. 93-97

  12. In vitro drug release of albendazole solid dispersions

    Proceedings of the Controlled Release Society

  13. La farmacia renacentista española y la botica de El Escorial

    La ciencia en el Monasterio del Escorial: actas del Simposium, 1/4-IX-1993

  14. Lipolytic and proteolytic activities of micrococci isolated from cheese

    Food Research International, Vol. 26, Núm. 5, pp. 319-325

  15. MICROENCAPSULACION DE VITAMINA A

    Anales de la Real Academia de Farmacia, Vol. 59, Núm. 1, pp. 109-119

  16. Mejoras del carbonato de magnesio mediante su peletización con hidroxipropilmetil celulosa

    Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 6, pp. 59-61

  17. Modificación del tiempo de disolución de tetraciclina clorhidrato a diferentes valores de ph originados pro antiácidos

    Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 6, pp. 45-48

  18. Política científica y expediciones botánicas en el programa colonial español ilustrado

    Mundialización de la ciencia y la cultura nacional: actas del Congreso Internacional Ciencia, Descubrimiento y Mundo Colonial

  19. Study of the expansion force of a mild laxative formulation

    S.T.P. Pharma Sciences, Vol. 3, Núm. 2, pp. 178-181

  20. Thermal behaviour of drugs from binary and ternary systems

    International Journal of Pharmaceutics, Vol. 89, Núm. 2, pp. 119-124