Nutrición y Ciencia de los Alimentos
Departament
M. Victoria
Moreno-Arribas
Publicacions en què col·labora amb M. Victoria Moreno-Arribas (6)
2022
-
Caffeine, D-glucuronolactone and Taurine Content in Energy Drinks: Exposure and Risk Assessment
Nutrients, Vol. 14, Núm. 23
2020
-
Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre la aplicación en España del sistema Nutri-Score de información sobre la calidad nutricional de los alimentos
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 31, pp. 77-96
2019
-
Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre Ingestas Nutricionales de Referencia para la población española
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 29, pp. 43-68
2017
-
Strain-specific inhibition of the adherence of uropathogenic bacteria to bladder cells by probiotic Lactobacillus spp
Pathogens and disease, Vol. 75, Núm. 4
2014
-
Moderate consumption of red wine can modulate human intestinal inflammatory response
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 62, Núm. 43, pp. 10567-10575
2010
-
Antimicrobial activity of phenolic acids against commensal, probiotic and pathogenic bacteria
Research in Microbiology, Vol. 161, Núm. 5, pp. 372-382