Nutrición y Ciencia de los Alimentos
Departamento
Complexo Hospitalario Universitario de Santiago
Santiago de Compostela, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Complexo Hospitalario Universitario de Santiago (14)
2024
-
Consenso del grupo de trabajo de los trastornos de la conducta alimentaria de SENPE (GTTCA-SENPE). Evaluación y tratamiento médico-nutricional en la anorexia nerviosa. Actualización 2023
Nutricion hospitalaria, Vol. 41, Núm. 1, pp. 1-60
2022
2021
2020
-
Carbohydrates, starch, total sugar, fiber intakes and food sources in spanish children aged one to <10 years—results from the esnupi study
Nutrients, Vol. 12, Núm. 10, pp. 1-24
-
Clustering of dietary patterns and lifestyles among spanish children in the esnupi study
Nutrients, Vol. 12, Núm. 9, pp. 1-25
-
Dietary intake, nutritional adequacy and food sources of total fat and fatty acids, and relationships with personal and family factors in spanish children aged one to <10 years: Results of the esnupi study †
Nutrients, Vol. 12, Núm. 8, pp. 1-44
-
Usual Dietary Intake, Nutritional Adequacy and Food Sources of Calcium, Phosphorus, Magnesium and Vitamin D of Spanish Children Aged One to <10 Years. Findings from the EsNuPI Study
Nutrients, Vol. 12, Núm. 6
2019
-
Anti-tumour necrosis factor discontinuation in inflammatory bowel disease patients in remission: study protocol of a prospective, multicentre, randomized clinical trial
Therapeutic Advances in Gastroenterology, Vol. 12
-
Dietary and Lifestyle Patterns in the Spanish Pediatric Population (One to <10 Years Old): Design, Protocol, and Methodology of the EsNuPI Study
Nutrients, Vol. 11, Núm. 12
2018
-
Consenso sobre la evaluación y el tratamiento nutricional de los trastornos de la conducta alimentaria: Anorexia nerviosa, bulimia nerviosa, trastorno por atracón y otros. resumen ejecutivo
Nutricion Hospitalaria, Vol. 35, Núm. 2, pp. 489-494
-
Executive abstract
Nutricion Hospitalaria, Vol. 35, Núm. Ext1, pp. 1-9
-
Ibero-American consensus on low- and no-calorie sweeteners: Safety, nutritional aspects and benefits in food and beverages
Nutrients, Vol. 10, Núm. 7
2015
-
Prebióticos; Concepto, propiedades y efectos beneficiosos
Nutricion Hospitalaria, Vol. 31, pp. 99-118
-
Programa thao-salud infantil: Intervención de base comunitaria de promoción de estilos de vida saludables en la población infantil y las familias: Resultados de un estudio de cohorte
Nutricion Hospitalaria, Vol. 32, Núm. 6, pp. 2584-2587