Nutrición y Ciencia de los Alimentos
Departamento
Universidad de Castilla-La Mancha
Ciudad Real, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad de Castilla-La Mancha (25)
2023
-
Problemática nutricional de los niños vegetarianos y veganos
Nutricion hospitalaria, Vol. 40, Núm. 2, pp. 20-23
2022
-
La obesidad infantil como prioridad sanitaria. Pautas en la mejora del control de peso
Nutricion hospitalaria, Vol. 39, Núm. 3, pp. 35-38
-
Nutritional problems in celiac patients. Difficulties in achieving an adequate nutritional status
Nutricion Hospitalaria, Vol. 39, Núm. Ext3, pp. 60-64
2021
-
El zinc y su relación con la resistencia a la insulina en los niños
Nutricion hospitalaria, Vol. 38, Núm. 2, pp. 68-70
-
Evaluando la desnutrición en pediatría, un reto vigente
Nutricion hospitalaria, Vol. 38, Núm. 2, pp. 64-67
-
Implicación de los componentes antioxidantes del huevo en la protección macular y la mejora de la visión
Nutricion hospitalaria, Vol. 38, Núm. 2, pp. 9-12
-
Importancia de la nutrición en la defensa inmunitaria. Papel de la leche y sus componentes naturales
Nutricion hospitalaria, Vol. 38, Núm. 2, pp. 17-22
-
Introducción. Octavas Jornadas UCM-ASEN Últimos avances en Nutrición y Alimentación. Impacto sanitario y funcional
Nutricion hospitalaria, Vol. 38, Núm. 2, pp. 1-2
-
Obesidad en la población infantil en España y factores asociados
Nutricion hospitalaria, Vol. 38, Núm. 2, pp. 27-30
-
Problemática nutricional en fumadores y fumadores pasivos
Nutricion hospitalaria, Vol. 38, Núm. 2, pp. 31-34
2020
-
Age and APOE genotype affect the relationship between objectively measured physical activity and power in the alpha band, a marker of brain disease
Alzheimer's Research and Therapy, Vol. 12, Núm. 1
-
Culture-dependent and metataxonomic analysis of milk from red deer (Cervus elaphus)
International Dairy Journal, Vol. 102
-
Effect of coffee cascara dietary fiber on the physicochemical, nutritional and sensory properties of a gluten-free bread formulation
Molecules, Vol. 25, Núm. 6
-
Effect of dairy intake with or without energy restriction on body composition of adults: overview of systematic reviews and meta-analyses of randomized controlled trials
Nutrition reviews, Vol. 78, Núm. 11, pp. 901-913
-
Importance of nutrition during pregnancy. Impact on the composition of breast milk
Nutricion Hospitalaria, Vol. 37, Núm. Ext2, pp. 38-42
-
Nutrition and microbiota in pediatric population. Health implications
Nutricion Hospitalaria, Vol. 37, Núm. Ext2, pp. 8-12
2019
-
Bioaccesibility, metabolism, and excretion of lipids composing spent coffee grounds
Nutrients, Vol. 11, Núm. 6
-
Controversies and errors related to nutrition and breastfeeding. Guidelines for improvement
Nutricion Hospitalaria, Vol. 36, Núm. Ext3, pp. 30-34
-
Nutritional intervention in the control of gallstones and renal lithiasis
Nutricion Hospitalaria, Vol. 36, Núm. Ext3, pp. 70-74
-
Validation of coffee by-products as novel food ingredients
Innovative Food Science and Emerging Technologies, Vol. 51, pp. 194-204