Facultad
Veterinaria
Publicaciones (207) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
1996
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Induction of cytochrome P4501A1 and P4504A1 activities and peroxisomal proliferation by fumonisin B
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Toxicology and Applied Pharmacology, Vol. 141, Núm. 1, pp. 185-194
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"Aeromonas" spp. móviles: (I) Características del género e incidencia en alimentos
Alimentación, equipos y tecnología, Año 15, Núm. 7, pp. 105-110
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"Aeromonas" spp. móviles: (y II) Factores de virulencia
Alimentación, equipos y tecnología, Año 15, Núm. 8, pp. 113-119
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A histochemical study of the distribution of lectin binding sites in the developing branchial area of the trout Salmo trutta
Journal of Anatomy, Vol. 189, Núm. 3, pp. 609-621
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A surgical procedure for measuring bile flow in sheep experimentally infected with Fasciola hepatica
Research in Surgery, Vol. 8, Núm. 1, pp. 1-2
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Acute toxicity of several organophosphorous insecticides and protection by cholinergic antagonists and 2-PAM on Artemia salina larvae
Archives of Environmental Contamination and Toxicology, Vol. 31, Núm. 3, pp. 391-398
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Alteraciones de conservantes hemáticas y bioquímicas producidas en un modelo experimental inducido a latirismo
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 272, pp. 91-94
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Anatomical evidence for glutamate and/or aspartate as neurotransmitters in the geniculo-, claustro-, and cortico-cortical pathways to the cat striate cortex
Journal of Comparative Neurology, Vol. 373, Núm. 3, pp. 422-432
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Antibiotic resistance in Spain: What can be done?
Clinical Infectious Diseases, Vol. 23, Núm. 4, pp. 819-826
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Antibody response in dogs experimentally infected with Leishmania infantum: Infection course antigen markers
Experimental Parasitology, Vol. 82, Núm. 2, pp. 139-146
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Antropomorfo sobre cerámica de la I Edad del Hierro de la meseta
Complutum, Núm. 7, pp. 141-146
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Aplicaciones de la nisina en la industria alimentaria
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 271, pp. 93-98
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Aplicación del sistema de análisis de riesgos e identificación y control de puntos críticos (ARICPC) en la linea de procesado de ovino
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 270, pp. 39-42
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Assays of the biological activities of two fatty acid derivatives formed in the edible mushrooms Cantharellus cibarius and C. tubaeformis as a response to injury
Planta Medica, Vol. 62, Núm. 2, pp. 181-183
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Assessment of genetic markers for species differentiation within the Mycobacterium tuberculosis complex
Journal of Clinical Microbiology, Vol. 34, Núm. 4, pp. 933-938
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Attachment of Lactic Acid Bacteria to Beef-Muscle Surfaces
Folia Microbiologica, Vol. 41, Núm. 4, pp. 333-338
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Bacterial lipopolysaccharide antagonizes transforming growth factor β1-induced apoptosis in primary cultures of hepatocytes
Hepatology, Vol. 23, Núm. 5, pp. 1200-1207
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Biotoxinas marinas: intoxicaciones por el consumo de moluscos bivalvos.
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 2, Núm. 1, pp. 13-22
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Blocking effects of otilonium on Ca2+ channels and secretion in rat chromaffin cells
European Journal of Pharmacology, Vol. 298, Núm. 2, pp. 199-205
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Boar semen evaluation in practise
Reproduction in Domestic Animals, Vol. 31, Núm. 3, pp. 519-526