Modeling and Optimization Applied to the Design of Fast Hydrodynamic Focusing Microfluidic Mixer for Protein Folding

  1. Benjamin Ivorra 1
  2. María Crespo 1
  3. Juana L. Redondo 2
  4. Ángel M. Ramos 1
  5. Pilar M. Ortigosa 2
  6. Juan G. Santiago 3
  1. 1 Instituto de Matemática Interdisciplinar (IMI) & Departamento de Matemática Aplicada. Universidad Complutense de Madrid
  2. 2 Dpto. de Arquitectura de Computadores y ElectrónicaUniversidad de Almeria, ceiA3, Ctra. Sacramento, Almería
  3. 3 Mechanical Engineering DepartmentStanford UniversityStanfordUSA
Libro:
Progress in industrial mathematics at ECMI 2016
  1. Peregrina Quintela Estevez (ed. lit.)
  2. Patricia Barral (ed. lit.)
  3. Mª Dolores Gómez Pedreira (ed. lit.)
  4. Francisco J. Pena (ed. lit.)
  5. Jerónimo Rodríguez García (ed. lit.)
  6. Pilar Salgado Rodríguez (ed. lit.)
  7. Miguel Ernesto Vázquez Méndez (ed. lit.)

Editorial: Springer Suiza

ISBN: 978-3-319-63081-6

Año de publicación: 2017

Páginas: 649-655

Tipo: Capítulo de Libro