Modeling and Optimization Applied to the Design of Fast Hydrodynamic Focusing Microfluidic Mixer for Protein Folding
- Benjamin Ivorra 1
- María Crespo 1
- Juana L. Redondo 2
- Ángel M. Ramos 1
- Pilar M. Ortigosa 2
- Juan G. Santiago 3
- 1 Instituto de Matemática Interdisciplinar (IMI) & Departamento de Matemática Aplicada. Universidad Complutense de Madrid
- 2 Dpto. de Arquitectura de Computadores y ElectrónicaUniversidad de Almeria, ceiA3, Ctra. Sacramento, Almería
- 3 Mechanical Engineering DepartmentStanford UniversityStanfordUSA
- Peregrina Quintela Estevez (ed. lit.)
- Patricia Barral (ed. lit.)
- Mª Dolores Gómez Pedreira (ed. lit.)
- Francisco J. Pena (ed. lit.)
- Jerónimo Rodríguez García (ed. lit.)
- Pilar Salgado Rodríguez (ed. lit.)
- Miguel Ernesto Vázquez Méndez (ed. lit.)
Editorial: Springer Suiza
ISBN: 978-3-319-63081-6
Año de publicación: 2017
Páginas: 649-655
Tipo: Capítulo de Libro