Association between trans fatty acid intake and cardiovascular risk factors in Europe: The TRANSFAIR study

  1. Van De Vijver, L.P.L.
  2. Kardinaal, A.F.M.
  3. Couet, C.
  4. Aro, A.
  5. Kafatos, A.
  6. Steingrimsdottir, L.
  7. Amorim Cruz, J.A.
  8. Moreiras, O.
  9. Becker, W.
  10. Van Amelsvoort, J.M.M.
  11. Vidal-Jessel, S.
  12. Salminen, I.
  13. Moschandreas, J.
  14. Sigfússon, N.
  15. Martins, I.
  16. Carbajal, A.
  17. Ytterfors, A.
  18. Van Poppel, G.
Revista:
European Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 0954-3007

Any de publicació: 2000

Volum: 54

Número: 2

Pàgines: 126-135

Tipus: Article

DOI: 10.1038/SJ.EJCN.1600906 GOOGLE SCHOLAR lock_openAccés obert editor

Objectius de Desenvolupament Sostenible