Characterization of "enterococcus" spp. isolates from fish samples used in the confection of sushi and other raw dishes
- José Pedro Sampaio 24
- Carmen Herranz 3
- Pablo E. Hernández 3
- Luis M. Cintas 3
- Gilberto Igrejas 145
- Patrícia Poeta 25
- 1 Functional Genomics and Proteomics Unit, UTAD, Vila Real, Portugal
- 2 Department of Veterinary Sciences, University Trás-os-Montes and Alto Douro (UTAD), Portugal
- 3 Grupo de Seguridad y Calidad de los Alimentos por Bacterias Lácticas, Bacteriocinas y Probióticos (Grupo SEGBALBP), Departamento de Nutrición, Bromatología y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria, Universidad Complutense de Madrid
- 4 Department of Genetics and Biotechnology, UTAD, Portugal
- 5 UCIBIO-REQUIMTE, Chemistry Department, Faculty of Science and Technology, University NOVA of Lisbon
- Carlos Alonso Calleja (coord.)
- Alicia Alonso Hernando (coord.)
- Rosa Capita González (coord.)
Editorial: Universidad de León
ISBN: 978-84-617-4433-6
Año de publicación: 2016
Páginas: 186-187
Congreso: Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos (20. 2016. León)
Tipo: Aportación congreso