Characterization of "enterococcus" spp. isolates from fish samples used in the confection of sushi and other raw dishes

  1. José Pedro Sampaio 24
  2. Carmen Herranz 3
  3. Pablo E. Hernández 3
  4. Luis M. Cintas 3
  5. Gilberto Igrejas 145
  6. Patrícia Poeta 25
  1. 1 Functional Genomics and Proteomics Unit, UTAD, Vila Real, Portugal
  2. 2 Department of Veterinary Sciences, University Trás-os-Montes and Alto Douro (UTAD), Portugal
  3. 3 Grupo de Seguridad y Calidad de los Alimentos por Bacterias Lácticas, Bacteriocinas y Probióticos (Grupo SEGBALBP), Departamento de Nutrición, Bromatología y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria, Universidad Complutense de Madrid
  4. 4 Department of Genetics and Biotechnology, UTAD, Portugal
  5. 5 UCIBIO-REQUIMTE, Chemistry Department, Faculty of Science and Technology, University NOVA of Lisbon
Libro:
Retos y avances en microbiología de los alimentos 2016: XX Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, León, 14-16 de septiembre de 2016
  1. Carlos Alonso Calleja (coord.)
  2. Alicia Alonso Hernando (coord.)
  3. Rosa Capita González (coord.)

Editorial: Universidad de León

ISBN: 978-84-617-4433-6

Año de publicación: 2016

Páginas: 186-187

Congreso: Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos (20. 2016. León)

Tipo: Aportación congreso