Nuevos alimentos. Aspectos científicos, tecnológicos y sociales
ALIMNOVA
Consejo Superior de Investigaciones Científicas
Madrid, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Consejo Superior de Investigaciones Científicas (12)
2021
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Food-based dietary guidelines around the world: A comparative analysis to update aesan scientific committee dietary recommendations
Nutrients, Vol. 13, Núm. 9
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Gut mucosal and adipose tissues as health targets of the immunomodulatory mechanisms of probiotics
Trends in Food Science and Technology, Vol. 112, pp. 764-779
2020
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Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre el riesgo asociado al consumo de complementos alimenticios que contienen curcumina como ingrediente
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 32, pp. 85-112
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Inhibitory effects of peptide lunasin in colorectal cancer hct-116 cells and their tumorsphere- derived subpopulation
International Journal of Molecular Sciences, Vol. 21, Núm. 2
2017
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Functionality of Soybean Compounds in the Oxidative Stress-Related Disorders
Gastrointestinal Tissue: Oxidative Stress and Dietary Antioxidants (Elsevier Inc.), pp. 339-353
2016
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Novel peptides derived from αs1-casein with opioid activity and mucin stimulatory effect on HT29-MTX cells
Journal of Functional Foods, Vol. 25, pp. 466-476
2014
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Dairy protein hydrolysates: Peptides for health benefits
International Dairy Journal, Vol. 38, Núm. 2, pp. 82-100
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Desarrollo de films plásticos de embalaje recubiertos con TiO2 para la degradación de Compuestos Orgánicos Volátiles
VII Congreso Ibérico de Agroingeniería y Ciencias Hortícolas: innovar y producir para el futuro. Libro de actas
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In vitro chemo-protective effect of bioactive peptide lunasin against oxidative stress in human HepG2 cells
Food Research International, Vol. 62, pp. 793-800
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Les fruits du prunellier sauvage (Prunus spinosa L.) et delâaubãpine (Crataegus monogyna Jacq.) sont de prãcieuses sourcesdâantioxydants
Fruits, Vol. 69, Núm. 1, pp. 61-73
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Wild Arbutus unedo L. and Rubus ulmifolius Schott fruits are underutilized sources of valuable bioactive compounds with antioxidant capacity
Fruits, Vol. 69, Núm. 6, pp. 435-448
1994
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A simple ion-exchange chromatographic determination of non-volatile organic acids in some Spanish exotic fruits
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 199, Núm. 3, pp. 214-218