Gonzalo
Delgado Pando
Publications dans lesquelles il/elle collabore avec Gonzalo Delgado Pando (6)
2019
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Coagulation, Thrombogenesis, and Insulin Resistance Markers in Increased-Cardiovascular-Risk Subjects Consuming Improved-Fat Meat Products
Journal of the American College of Nutrition, Vol. 38, Núm. 4, pp. 334-341
2016
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Cardiovascular disease markers responses in male receiving improved-fat meat-products vary by initial ldl-cholesterol levels
Journal of Negative and No Positive Results: JONNPR, Vol. 1, Núm. 6, pp. 229-236
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Effects of improved fat meat products consumption on emergent cardiovascular disease markers of male volunteers at cardiovascular risk
Journal of Physiology and Biochemistry, Vol. 72, Núm. 4, pp. 669-678
2015
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Impacto del consumo de productos cárnicos con calidad grasa mejorada sobre marcadores antropométricos e ingesta de nutrientes en voluntarios con riesgo cardiovascular elevado
Nutricion Hospitalaria, Vol. 32, Núm. 2, pp. 710-721
2014
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Effects of improved fat content of frankfurters and pâtés on lipid and lipoprotein profile of volunteers at increased cardiovascular risk: A placebo-controlled study
European Journal of Nutrition, Vol. 53, Núm. 1, pp. 83-93
2011
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Valoración del efecto funcional de salchichas y patés, reformulados con un perfil lipídico optimizado, en sujetos con hipercolesterolemia leve y sobrepeso
Productos cárnicos para el siglo XXI: seguros, nutritivos y saludables (Servicio de Publicaciones), pp. 294