Hongos y levaduras de interés en agroalimentación
Universidad Politécnica de Madrid
Madrid, EspañaPublicacións en colaboración con investigadores/as de Universidad Politécnica de Madrid (7)
2016
-
Fusarium proliferatum from rainwater and rooted garlic show genetic and pathogenicity differences
European Journal of Plant Pathology, Vol. 146, Núm. 1, pp. 199-206
-
Stemphylium leaf blight of garlic (Allium sativum) in Spain: Taxonomy and in vitro fungicide response
Plant Pathology Journal, Vol. 32, Núm. 5, pp. 388-395
2015
2014
-
Caracterización de la microbiota bacteriana asociada al cultivo del ajo y su papel en la podredumbre durante el almacenamiento
VII Congreso Ibérico de Agroingeniería y Ciencias Hortícolas: innovar y producir para el futuro. Libro de actas
-
Estudio de la podredumbre del cormo de azafrán ("Crocus sativus" L.) en Castilla-La Mancha y especificidad parasitaria del agente causal
VII Congreso Ibérico de Agroingeniería y Ciencias Hortícolas: innovar y producir para el futuro. Libro de actas
2013
-
The effects of storage duration, temperature and cultivar on the severity of garlic clove rot caused by Fusarium proliferatum
Postharvest Biology and Technology, Vol. 78, pp. 34-39
2003
-
Fumonisin production by Gibberella fujikuroi strains from Pinus species
International Journal of Food Microbiology, Vol. 89, Núm. 2-3, pp. 213-221