Anmeldung
Gruppen
Forscher/innen
Ergebnisse
SELENE
PÉREZ GARCÍA
Profesora ayudante doctora
Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición
Madrid, España
Sie sind in
Zusammenarbeiten
Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición
Publikationen in Zusammenarbeit mit Forschern von Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (2)
2022
The role of the drying method on fish oil entrapment in a fish muscle protein ̶ κ-carrageenan ̶ fish protein hydrolysate wall matrix and the properties of colloidal dispersions
Food Hydrocolloids, Vol. 131
2021
Physicochemical, antioxidant, and anti-inflammatory properties of rapeseed lecithin liposomes loading a chia (Salvia hispanica l.) seed extract
Antioxidants, Vol. 10, Núm. 5
Kontakt
Rechtlicher Hinweis
Hilfe
translate
de
arrow_drop_down
translate
de
arrow_drop_down
es
ca
eu
gl
en
fr