Identifikatu
Taldeak
Ikertzaileak
Emaitzak
SELENE
PÉREZ GARCÍA
Profesora ayudante doctora
Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición
Madrid, España
Hemen zaude
Lankidetzak
Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición
Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición -ko ikertzaileekin lankidetzan egindako argitalpenak (3)
2023
Development of a Ready-to-Eat Fish Product Enriched with Fish Oil Entrapped in a κ-Carrageenan Egg White Fish Protein Hydrolysate Dry Powder
Foods, Vol. 12, Núm. 11
2022
The role of the drying method on fish oil entrapment in a fish muscle protein ̶ κ-carrageenan ̶ fish protein hydrolysate wall matrix and the properties of colloidal dispersions
Food Hydrocolloids, Vol. 131
2021
Physicochemical, antioxidant, and anti-inflammatory properties of rapeseed lecithin liposomes loading a chia (Salvia hispanica l.) seed extract
Antioxidants, Vol. 10, Núm. 5
Kontaktua
Lege-oharra
Laguntza
translate
eu
arrow_drop_down
translate
eu
arrow_drop_down
es
ca
gl
en
fr
de