JUAN JOSÉ
RODRÍGUEZ BENCOMO
Profesor ayudante doctor
Ignacio
Orriols Fernández
Ignacio Orriols Fernández-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (8)
2017
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Fruit Brandies
Science and Technology of Fruit Wine Production (Elsevier Inc.), pp. 531-556
2016
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Floral aroma improvement of Muscat spirits by packed column distillation with variable internal reflux
Food Chemistry, Vol. 213, pp. 40-48
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Spirit Distillation Strategies for Aroma Improvement Using Variable Internal Column Reflux
Food and Bioprocess Technology, Vol. 9, Núm. 11, pp. 1885-1892
2015
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Impact of Bentonite Additions during Vinification on Protein Stability and Volatile Compounds of Albariño Wines
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 63, Núm. 11, pp. 3004-3011
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Inefluencia del reflujo de una columna de destilación sobre la composición de compuestos terpénicos de los aguardientes
Enología 2.015: innovación vitivinícola
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¿Cuándo añadir la bentonita durante la elaboración de vinos?
La Semana vitivinícola, Núm. 3461, pp. 2342-2347
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¿Cuándo añadir la bentonita durante la elaboración de vinos?
La Semana vitivinícola, Núm. 3456, pp. 1702-1707
2014
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Effects of distillation system and yeast strain on the aroma profile of Albariño (Vitis vinifera L.) grape pomace spirits
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 62, Núm. 43, pp. 10552-10560