MARÍA TERESA
ORTEGA HERNÁNDEZ-AGERO
Profesora titular de universidad
MARÍA PILAR
GÓMEZ-SERRANILLOS CUADRADO
Catedrática de universidad
MARÍA PILAR GÓMEZ-SERRANILLOS CUADRADO-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (6)
2017
-
Influence of Processing in the Phenolic Composition and Health-Promoting Properties of Lentils (Lens culinaris L.)
Journal of Food Processing and Preservation, Vol. 41, Núm. 5
2013
-
Effect of cooking and germination on phenolic composition and biological properties of dark beans (Phaseolus vulgaris L.)
Food Chemistry, Vol. 138, Núm. 1, pp. 547-555
2010
2009
-
Study of red wine neuroprotection on astrocytes
Plant Foods for Human Nutrition, Vol. 64, Núm. 4, pp. 238-243
2006
-
Estudio de la actividad neuroprotectora de vinos jóvenes monovarietales de la Comunidad de Madrid
Revista de fitoterapia, Vol. 6, Núm. 2, pp. 167-169
2000
-
Plantas medicinales y fitoterapia: docencia, industria y dispensación
Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 3, pp. 65-70