Argitalpenak (33) OLGA MARÍA PALOMINO RUIZ-POVEDA argitalpenak

2021

  1. Aprendizaje-servicio enfocado al diseño, elaboración y difusión de una campaña de concienciación sobre fármacos que afectan a la conducción

    Actas del III Congreso Internacional de Innovación Docente e Investigación en Educación Superior: cambios en el proceso de enseñanza-aprendizaje de las Áreas del Conocimiento. 15-20 de noviembre de 2021

  2. Biological actions and molecular mechanisms of sambucus Nigra L. In neurodegeneration: A cell culture approach

    Molecules, Vol. 26, Núm. 16

  3. Dietary polyphenols in metabolic and neurodegenerative diseases: Molecular targets in autophagy and biological effects

    Antioxidants, Vol. 10, Núm. 2, pp. 1-22

  4. Identification of TRPV1 ion channels agonists of Tropaeolum tuberosum in human skin keratinocytes

    Planta Medica, Vol. 87, Núm. 5, pp. 383-394

2020

  1. Cocoa Flavanols Protect Human Endothelial Cells from Oxidative Stress

    Plant Foods for Human Nutrition, Vol. 75, Núm. 2, pp. 161-168

  2. Paronychia argentea Lam. protects renal endothelial cells against oxidative injury

    Journal of Ethnopharmacology, Vol. 248

2019

  1. Molecular targets involved in the neuroprotection mediated by terpenoids

    Planta Medica, Vol. 85, Núm. 17, pp. 1304-1315

2015

  1. Current knowledge in Polypodium leucotomos effect on skin protection

    Archives of Dermatological Research, Vol. 307, Núm. 3, pp. 199-209

2013

  1. Effect of cooking and germination on phenolic composition and biological properties of dark beans (Phaseolus vulgaris L.)

    Food Chemistry, Vol. 138, Núm. 1, pp. 547-555

  2. Recent advances on medicinal plants with antifungal activity

    Antifungal Metabolites from Plants (Springer-Verlag Berlin Heidelberg), pp. 167-220

2012

  1. Quercetin: Natural sources and health benefits

    Quercetin: Dietary Sources, Functions and Health Benefits (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 1-30

2010

  1. HPLC isolation of antioxidant constituents from Xanthoparmelia spp.

    Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis, Vol. 53, Núm. 2, pp. 165-171