MARÍA DEL CARMEN
LOZANO ESTEVAN
Profesora ayudante doctora
ANA MARÍA
LÓPEZ SOBALER
Catedrática de universidad
ANA MARÍA LÓPEZ SOBALER-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (7)
2024
-
El yogur como alimento fermentado de consumo diario saludable y sostenible. Recomendaciones a la población
Nutricion hospitalaria, Vol. 41, Núm. 3, pp. 31-36
-
High-Protein Processed Foods: Impact on Diet, Nutritional Status, and Possible Effects on Health
Nutrients, Vol. 16, Núm. 11
-
Lifestyle Clusters of Diet Quality, Sleep, and Screen Time and Associations with Weight Status in Children from Madrid City: ENPIMAD Study
Nutrients, Vol. 16, Núm. 13
-
Problemática que plantea la vitamina D en la primera infancia
Nutricion hospitalaria, Vol. 41, Núm. 3, pp. 16-19
2023
-
Adherence to 24-h movement guidelines in Spanish schoolchildren and its association with insulin resistance: a cross-sectional study
Frontiers in Public Health, Vol. 11
-
Breakfast Quality and Insulin Resistance in Spanish Schoolchildren: A Cross-Sectional Study
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol. 20, Núm. 2
2022
-
INSTrumento de Apoyo infoGRAFico (InstaGRAF) para el estudio de asignaturas de los grados de Farmacia y Nutrición Humana y Dietética
Jornada «Aprendizaje Eficaz con TIC en la UCM» (Universidad Complutense de Madrid), pp. 401-412