MARÍA DE LA MONTAÑA
CÁMARA HURTADO
Catedrática de universidad
Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición
Madrid, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (5)
2022
-
Caffeine, D-glucuronolactone and Taurine Content in Energy Drinks: Exposure and Risk Assessment
Nutrients, Vol. 14, Núm. 23
2019
2016
-
Anthocyanin profile of red fruits and black carrot juices, purees and concentrates by HPLC-DAD-ESI/MS-QTOF
International Journal of Food Science and Technology, Vol. 51, Núm. 10, pp. 2290-2300
2013
-
Carotenoid content of wild edible young shoots traditionally consumed in Spain (Asparagus acutifolius L., Humulus lupulus L., Bryonia dioica Jacq. and Tamus communis L.)
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 93, Núm. 7, pp. 1692-1698
1994
-
HPLC determination of organic acids in pineapple juices and nectars
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 198, Núm. 1, pp. 52-56