MARÍA DE LA MONTAÑA
CÁMARA HURTADO
Catedrática de universidad
Universidad Autónoma de Madrid
Madrid, EspañaPublicacións en colaboración con investigadores/as de Universidad Autónoma de Madrid (10)
2024
-
Valorization of Salicornia patula Duval-Jouve Young Shoots in Healthy and Sustainable Diets
Nutrients, Vol. 16, Núm. 3
2022
-
Caffeine, D-glucuronolactone and Taurine Content in Energy Drinks: Exposure and Risk Assessment
Nutrients, Vol. 14, Núm. 23
2020
-
Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) de revisión y actualización de las Recomendaciones Dietéticas para la población española
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 32, pp. 11-58
2016
-
Ethnobotanical and food composition monographs of selected mediterranean wild edible plants
Mediterranean Wild Edible Plants: Ethnobotany and Food Composition Tables (Springer New York), pp. 273-470
2014
-
Evaluación nutricional y de la actividad biológica de los bulbos silvestres de "Allium ampeloprasum" L.
VII Congreso Ibérico de Agroingeniería y Ciencias Hortícolas: innovar y producir para el futuro. Libro de actas
-
Mediterranean non-cultivated vegetables as dietary sources of compounds with antioxidant and biological activity
LWT - Food Science and Technology, Vol. 55, Núm. 1, pp. 389-396
-
Nutrients, phytochemicals and antioxidant activity in wild populations of Allium ampeloprasum L., a valuable underutilized vegetable
Food Research International, Vol. 62, pp. 272-279
2012
-
Wild vegetables of the Mediterranean area as valuable sources of bioactive compounds
Genetic Resources and Crop Evolution, Vol. 59, Núm. 3, pp. 431-443
2011
-
Montia fontana L. (Portulacaceae), an interesting wild vegetable traditionally consumed in the Iberian Peninsula
Genetic Resources and Crop Evolution, Vol. 58, Núm. 7, pp. 1105-1118
-
Valorization of wild strawberry-tree fruits (Arbutus unedo L.) through nutritional assessment and natural production data
Food Research International, Vol. 44, Núm. 5, pp. 1244-1253