Anmeldung
Gruppen
Forscher/innen
Ergebnisse
FRANCISCO
PÉREZ VIZCAÍNO
Catedrático de universidad
Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición
Madrid, España
Sie sind in
Zusammenarbeiten
Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición
Publikationen in Zusammenarbeit mit Forschern von Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (2)
2023
Dietary Supplementation with a Cocoa–Carob Blend Modulates Gut Microbiota and Prevents Intestinal Oxidative Stress and Barrier Dysfunction in Zucker Diabetic Rats
Antioxidants, Vol. 12, Núm. 8
2022
Supplementation with a Cocoa–Carob Blend, Alone or in Combination with Metformin, Attenuates Diabetic Cardiomyopathy, Cardiac Oxidative Stress and Inflammation in Zucker Diabetic Rats
Antioxidants, Vol. 11, Núm. 2
Kontakt
Rechtlicher Hinweis
Hilfe
translate
de
arrow_drop_down
translate
de
arrow_drop_down
es
ca
eu
gl
en
fr