Identifiez-vous
Groupes
Chercheurs
Résultats
FRANCISCO
PÉREZ VIZCAÍNO
Catedrático de universidad
Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición
Madrid, España
Tu es dans
Collaborations
Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición
Publications en collaboration avec des chercheurs de Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (2)
2023
Dietary Supplementation with a Cocoa–Carob Blend Modulates Gut Microbiota and Prevents Intestinal Oxidative Stress and Barrier Dysfunction in Zucker Diabetic Rats
Antioxidants, Vol. 12, Núm. 8
2022
Supplementation with a Cocoa–Carob Blend, Alone or in Combination with Metformin, Attenuates Diabetic Cardiomyopathy, Cardiac Oxidative Stress and Inflammation in Zucker Diabetic Rats
Antioxidants, Vol. 11, Núm. 2
Contacter
Avertissement légal
Aide
translate
fr
arrow_drop_down
translate
fr
arrow_drop_down
es
ca
eu
gl
en
de