Identifícate
Grupos
Investigadores/as
Resultados
FRANCISCO
PÉREZ VIZCAÍNO
Catedrático de universidad
Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición
Madrid, España
Estás en
Colaboracións
Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición
Publicacións en colaboración con investigadores/as de Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (2)
2023
Dietary Supplementation with a Cocoa–Carob Blend Modulates Gut Microbiota and Prevents Intestinal Oxidative Stress and Barrier Dysfunction in Zucker Diabetic Rats
Antioxidants, Vol. 12, Núm. 8
2022
Supplementation with a Cocoa–Carob Blend, Alone or in Combination with Metformin, Attenuates Diabetic Cardiomyopathy, Cardiac Oxidative Stress and Inflammation in Zucker Diabetic Rats
Antioxidants, Vol. 11, Núm. 2
Contactar
Aviso legal
Axuda
translate
gl
arrow_drop_down
translate
gl
arrow_drop_down
es
ca
eu
en
fr
de